Vores Profil

DK’s bedste rengøringsfirma

Albertslund Grønt Miljø Service

Albertslund Grønt Miljø Service er et rengøringsfirma med 15 års arbejdserfaring og består af 23 dygtige medarbejder, der tilbyder rengørings service til alle former for virksomheder og private.

Vi sigter efter, at vores kunder oplever os som et stabilt, fleksibelt, loyalt, kvalitets-og servicebevidst rengøringsfirma, der skræddersyer løsninger til erhverv såvel som private til fornuftige priser.

Vores kunder er alle sammen forskellige og har forskellige behov. Derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kunder og deres specifikke forhold, når vi udfører rengørings service hos jer.

Vi tager rengøring seriøst og arbejder mod at levere det bedste produkt for vores kunder, så vi kan blive anset som Danmarks bedste rengøringsfirma.

Vi varetager en masse forskellige serviceområder, hvorfor vores personale er vant til forskelligartede rengøringsopgaver. Vores medarbejdere er dygtige, og de er afgørende for, at vi som rengøringsfirma kan sigte efter at levere den bedste rengøringsservice.

Hvis din faste rengøringsmedarbejder holder ferie eller bliver syge, kan du altid kontakte os. Vi yder vikarservice inden for alle de nævnte serviceområder, så du ikke behøver at være bekymret for at din rengøringsservice ikke bliver vedligeholdt i både korte og længere perioder.

Som rengøringsfirma gør vi en dyd ud af at udbyde den bedste rengøringsservice, uanset om du er fast kunde hos os eller ej.

BEDST BEDØMT AF KLIENTER

Har du et rengøringsproblem?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Uanset om du mangler en permanent rengøringsservice, eller om du har brug for vores vikarservice. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at samarbejde med dig og vise, at vi er Danmarks bedste rengøringsfirma. Vi ved, hvordan man udfører rengøringsservice til punkt og prikke.

Ring med det samme på telefon 25 59 88 83 eller benyt kontaktformularen.

//agm-service.dk/wp-content/uploads/2011/05/home-page-bg-3.png