Rengøring efter håndværker

RENGØRING

efter håndværkere

En lejlighed, som enten er istandsat eller nybygget skal være lige til at flytte ind i, uden at tænke på støv og skidt. Albertslund grønt miljø service tilbyder rengøring efter håndværkere til ethvert behov. Skal du have bygget om eller bygget nyt, så kan vi komme og sætte sidste finger på arbejdet.

Albertslund grønt miljø service har været med til aflevering af store byggerier. Vi sammensætter i fællesskab med jer de opgaver, som skal udføres i den rigtige rækkefølge.

I nybyggeri starter vi altid med en grov rengøring inden fejl- og mangelgennemgang med bygherren og efterfølgende en slutrengøring med vinduespolering.

Herunder kan du se et udpluk af de opgaver under ”Rengøring efter håndværkere”, som vi udfører:

  • Oprydning og bortkørsel af affald
  • Grov rengøring
  • Fraflytningsrengøring
  • Slutrengøring – af lejligheder/opgange i nybyggeri
  • Totalrengøring – af lejligheder i eksisterende byggeri, hvor der meget ofte er køkken og badeværelser, der skal have en særdeles grundig rengøring.
  • Vinduespolering

I tilfælde af, at du ønsker andre opgaver, som IKKE er på listen, så kontakt os, så vi kan skræddersy et tilbud til dig.

VI TILBYDER RENGØRING EFTER HÅNDVÆRKERE PÅ HELE SJÆLLAND

Vi udfører med glæde rengøring efter håndværkere på Albertslund, Frederiksberg, Amager, Valby, Rødovre, Hvidovre, Vanløse, København og naturligvis på resten af Sjælland.

BEDST BEDØMT AF KLIENTER

Har du et rengøringsproblem?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Uanset om du mangler en permanent rengøringsservice, eller om du har brug for vores vikarservice. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at samarbejde med dig og vise, at vi er Danmarks bedste rengøringsfirma. Vi ved, hvordan man udfører rengøringsservice til punkt og prikke.

Ring med det samme på telefon 25 59 88 83 eller benyt kontaktformularen.

//agm-service.dk/wp-content/uploads/2011/05/home-page-bg-3.png