Skolerengøring

Skolerengøring

Vi tager rengøring af skoler seriøst

Albertslund Grønt Miljø Service’ skolerengøring sikrer et bedre indeklima til gavn for børn såvel som ansatte. Vi er klar over at et sundt indeklima betyder færre sygedage samt gladere børn og medarbejdere. Det starter alt sammen med en ren skole.

Rengøring på skoler kræver særlige hensyn og ekstra grundighed – hvilket er grunden til at vores medarbejdere er specialiseret indenfor skolerengøring.

Vi anvender udelukkende rengøringsmidler, som er mærkede med miljømærket “Svanen” og indkøber vores materiel i miljøcertificerede virksomheder – for børnenes og miljøets skyld.

Skolerengøring i høj kvalitet

Vi varetager en masse forskellige serviceområder, hvorfor vores personale er vant til forskelligartede rengøringsopgaver. Vores medarbejdere er dygtige, og de er afgørende for, at vi som rengøringsfirma kan sigte efter at levere den bedste rengøringsservice.

Hvis din faste rengøringsmedarbejder holder ferie eller bliver syge, kan du altid kontakte os. Vi yder vikarservice inden for alle de nævnte serviceområder, så du ikke behøver at være bekymret for at din rengøringsservice ikke bliver vedligeholdt i både korte og længere perioder.

Som rengøringsfirma gør vi en dyd ud af at udbyde den bedste rengøringsservice, uanset om du er fast kunde hos os eller ej.

BEDST BEDØMT AF KLIENTER

Har du et rengøringsproblem?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Uanset om du mangler en permanent rengøringsservice, eller om du har brug for vores vikarservice. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at samarbejde med dig og vise, at vi er Danmarks bedste rengøringsfirma. Vi ved, hvordan man udfører rengøringsservice til punkt og prikke.

Ring med det samme på telefon 25 59 88 83 eller benyt kontaktformularen.

//agm-service.dk/wp-content/uploads/2011/05/home-page-bg-3.png