Trappevask

Albertslund Grønt Miljø Service

elsker at vaske jeres trapper

Med vores trapperengøring bliver trapperne rene – uanset hvad der har været under skoene. Vi har gennem mange år udført trappevask i rigtig mange bygninger, så vores personale, der sørger for trapperengøringen er dygtige og hurtige. Vi gør en dyd ud af at efterlade et godt resultat, som du bliver tilfreds med.

Trappevask skal gøres grundigt, da trapper altid samler meget snavs på grund af mængden af skidt, der bliver slæbt med ind udefra. Dette er tilfældet året rundt, men især i vinterhalvåret, hvor vejret er vådere og koldere, er der brug for en god trapperengøring, som fjerner skidtet og efterlader trapperne rene og pæne. Det første indtryk man får af en bygning, når man træder ind ad døren, påvirkes meget af, hvordan trapperne tager sig ud. Du sender et godt signal med rene og pæne trapper.

Trappevask?!

Det er da nemt og ligetil.. Ja, det er det rent faktisk

Vi udfører trappevask i alle slags bygninger. Derfor kan vi hjælpe dig med trapperengøring, uanset om det drejer sig om trapperne i andelsboligforeninger, ejerboligforeninger, lejeboligselskaber, erhvervsbygninger – eller hvad som helst andet.

Vi er vant til at udføre trapperengøring i alt fra høje bygninger med brede trappegange til mindre trapper på små institutioner eller i kontorfællesskaber. Har du trapperne, så kan vi vaske dem for dig.

BEDST BEDØMT AF KLIENTER

Har du et rengøringsproblem?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Uanset om du mangler en permanent rengøringsservice, eller om du har brug for vores vikarservice. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at samarbejde med dig og vise, at vi er Danmarks bedste rengøringsfirma. Vi ved, hvordan man udfører rengøringsservice til punkt og prikke.

Ring med det samme på telefon 25 59 88 83 eller benyt kontaktformularen.

//agm-service.dk/wp-content/uploads/2011/05/home-page-bg-3.png