Kontorrengøring

Kontorrengøring i Albertslund og København

Dit indeklima er vores passion

Du ønsker naturligvis rene og lækre kontorlokaler? Hvem kan klare det? Og hvordan er det nu lige med sikkerheden med sådant et rengøringsfirma? Hvor findes den solide samarbejdspartner i 2020 med fokus på indeklima, langtidsholdbare løsninger og nære relationer?

Siden 2005 har vi udviklet en tillidsskabende standard omkring kontorrengøring & et fokus på at optimere dit indeklima. Det kan også ses af de vurderinger som vores kunder giver os på Trustpilot og Facebook.

Special uddannede rengøringsmedarbejdere

15 års erfaring med sikkerhed og tryghed imellem Albertslund og København. Det betyder at agm-service.dk tilbyder stabil kontorrengøring og en ganske særlig opmærksomhed til dig og din virksomhed i Storkøbenhavn.

Især i lokalområderne Lyngby, Holte, Herlev, Gentofte, Hellerup, Nordhavn, Østerbro og naturligvis i Indre By (København), er vi et værdifuldt bekendtskab. Her på forsiden kan du opleve de første 2 unikke fordele, du får ved at vælge en god og sikker kontorrengøring i første forsøg. Så læs endelig videre. Du er landet det helt rigtige sted.

Fordel 1)

SUND KONTORRENGØRING

Sund kontorrengøring forbedrer jeres indeklima og skaber en mere behagelig og sikker arbejdsplads. Derfor anvender vi kun milde rengøringsprodukter, der forbedrer indeklimaet på kontoret. Og i perioder med smitsomme sygdomme (Oftest i vinterhalvåret med influenzaepidemier og nu i 2020 pandemien med Coronavirus), går vi aktivt ind i kampen med desinfektion af alle smitsomme greb og områder hvor de ansatte let påvirker hinanden. Dermed undgår du at arbejde i kontorlandskaber fyldt med unødvendig og skadelig kemi og et indeklima der IKKE er maksimalt belastet af grimme smitsomme vira.  Og du tager et aktivt valg ved at belaste vores klima mindst muligt.

Fordel 2)

100% TRYGHED

Du bliver hurtigt tryg med Albertslund Grønt Miljø Service og vores faste medarbejdere. På jeres kontor møder I KUN det faste rengøringsteam som I kender, og som vi i årevis har kendt for deres loyalitet. Vores koncept er netop at tilbyde fremtidens kontorrengøring med 100 % tryghed omkring København.

BEDST BEDØMT AF KLIENTER

Har du et rengøringsproblem?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Uanset om du mangler en permanent rengøringsservice, eller om du har brug for vores vikarservice. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at samarbejde med dig og vise, at vi er Danmarks bedste rengøringsfirma. Vi ved, hvordan man udfører rengøringsservice til punkt og prikke.

Ring med det samme på telefon 25 59 88 83 eller benyt kontaktformularen.

//agm-service.dk/wp-content/uploads/2011/05/home-page-bg-3.png