Vinduespolering

Miljørigtig vinduespolering

i København og Omegn

Når vi pudser vinduer, så vil vi gerne gøre det hele så godt som muligt. Det betyder at vi kun bruger Svanemærket sæbe. Det gør vi fordi vi tror på miljøet, fordi vi tror på at vi alle sammen skal tage de små valg, som måske til sammen kan gøre en forskel.

Vi elsker at pudse vinduer i København

Der er millioner af vinduer i København. Vinduer på Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, indre by og Amager. Vinduer som gerne en gang imellem skal pudses og poleres, så vi kan se ordenligt ud af dem. Så vi kan følge med i hvad der sker uden for vores vinduer, og at lyset kommer helt uforstyrret ind. For en vinduespudser ligger håndværket i at levere en god vinduespudsning, der er sikker, effektiv og efterlader vinduerne så gode som nye. Og selvfølgelig fuldstændig spejlblanke.

Hos Albertslund Grønt Miljø Service er det vores mission at gøre det nemt og billigt for Københavnere at få pudset deres vinduer, og at gøre det med et smil og et miljøvenligt fokus.

Hvad pudser vi?

Hos Albertslund Grønt Miljø Service pudser vi alle typer af vinduer, på alle etager og på alle planer. Hvad enten du bor i en husbåd på Christianshavn, har en forretning på Strøget eller en lejlighed i indre by, så kan vi hjælpe dig med at få rene vinduer. Det eneste du skal gøre er at kontakte os over mailen, elller bestiller du en vinduespudser over telefonen.

Har du særlige ønsker eller er der særlige omstændigheder omkring de vinduer du skal have pudset, så er det blot vigtigt, at du informerer os om det når du bestiller en vinduespudser. På den måde kan vi være sikre på, at vi kan tilbyde dig en optimal pris på din vinduespudsning.

BEDST BEDØMT AF KLIENTER

Har du et rengøringsproblem?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Uanset om du mangler en permanent rengøringsservice, eller om du har brug for vores vikarservice. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at samarbejde med dig og vise, at vi er Danmarks bedste rengøringsfirma. Vi ved, hvordan man udfører rengøringsservice til punkt og prikke.

Ring med det samme på telefon 25 59 88 83 eller benyt kontaktformularen.

//agm-service.dk/wp-content/uploads/2011/05/home-page-bg-3.png